Moved Permanently

The document has moved here.


Apache/2.0.63 (FreeBSD) PHP/4.4.9 Server at cloudns.at Port 80
U PRIJEPOLJU ODRŽANE DVE SKUPŠTINE

Udruženje Pčelara Prijepolje

U PRIJEPOLJU ODRŽANE DVE SKUPŠTINE

U utorak 27.12.2016 u Prijepolju su održane Skupština (svečana) Udruženja pčelara Prijepolje i izborna Skupština Asocijacije zlatiborskog okruga.
Mala sala Doma kulture Prijepolje bila je   baš mala da primi sve prisu
tne pčelare i goste.Pored prijepoljskih pčelara prisutni su bili predstavnici svih udruženja iz zlatiborskog okruga i udružanja iz Crne Gore  Bijelog polja ,Pljevalja i Bosne i Hercegovine Rudo,podpredsednik SPOS-a Bata Petrović i član izvršnog odbora SPOS-a Damjan Dramlić.

 

I pored toga što je bio radni dan Skulštini je prisutno bilo preko 160 prijepoljskih pčelara.Prvog dana učlanjenja članarinu platilo već 100 članova i što je vrlo bitno od toga je dosta novih mladih pčelara.
Po završetku Skupštine Slobodan Jeftić i dr Snežana Milosavljević održali su dva izvanredna predavanja,pažnju prisutnih držali su preko dva i po sata.
 Skupština Asocijacije zlatiborskog okruga održana je posle piejepoljske Skupštine. Na Skupštini je izabrano novo rukovodstvo Asocijacije.Novi predsednik Asocijacije zlatiborskog okruga je Budimir -Bude Tešević iz Prijepolja.
Na Skupštini su usaglašeni stavovi svih udruženja okruga da kandidat udruženja zlatiborskog okruga za člana Izvršnog odbora za zlatiborski okrug bude Savo Mrdak iz Priboja.
                                               
                                           Pedsednik Udruženja pčelara Prijepolje,

                                                            Mirsad Hodžić