Moved Permanently

The document has moved here.


Apache/2.0.63 (FreeBSD) PHP/4.4.9 Server at cloudns.at Port 80
Позив за учешће на трибини са темом: Заштита пчела од тровања у цвату малине, будућа сарадња и поступци у пракси.

Udruženje Pčelara Prijepolje

Позив за учешће на трибини са темом: Заштита пчела од тровања у цвату малине, будућа сарадња и поступци у пракси.

Поштовани,

позивамо Вас да, са позиције Ваше функције, узмете учешће на трибини са темом: Заштита пчела од тровања у цвату малине, будућа сарадња пчелара и малинара и поступци у пракси, коју организујемо у  суботу 11.06.2016.год. у сарадњи са Савезом малинара Србије"Српска малина" . Трибина ће се одржати у малој сали Дома културе у Пријепољу.Почетак трибине заказан је у 12 часова.

Приближавање интереса и сарадња малинара и пчелара је неопходна, као први конкретни скуп у решавању вишегодишњег проблема тровања пчелињих заједница у цвату малине несавесном и неправилном употребом средстава за заштиту биља.На ранијим сусретима представника  два Савеза одлучено је да обе стране у Пријепољу потпишу и "Споразум о сарадњи" како би направили чврст и јасан договор о будућој сарадњи и заједничким наступом испред Министарства пољопривреде РС, Владе Републике Србије са плановима за 2017. годину.

 Уверени смо да је ово изванредна прилика да јавности Србије представимо садашње и даље заједничке кораке у решавању овог проблема.

С' обзиром на  значај проблематике , надамо се вашем одазиву.Молимо Вас да нам у што краћем року потврдите Ваш долазак.

С` поштовањем , Дејан Марковић

Председник одбора за заштиту пчела Савеза пчеларских организација Србије

30.05.2016.год.