Moved Permanently

The document has moved here.


Apache/2.0.63 (FreeBSD) PHP/4.4.9 Server at cloudns.at Port 80
Ciklus proletćnih predavanja 2016

Udruženje Pčelara Prijepolje

Ciklus proletćnih predavanja 2016

Udruženje pcelara prijepolje po planu i programu rada za 2016 god.počinje prolećni ciklus predavanja.za ovsj period Izvršni odbor Udruženja trudio se da obezbedi eminentne predavace i stručnjake iz pojedinih oblati u pčelarstvu i teme primerene za ovaj perid razvoja pčelinjih zajednica.


* Prvo predavanje je zakazano za 13.02.2016 god. u Domu kulture Prijepolje sa početkom u 11h,predavnje će održati Veroljub Umeljić na temu "TEHNIKA PČELARENJA SA DB KOŠNICOM".
 
* Drugo predavanje je zakazano za 12.03.2016god.u 11h sala Doma kulture.Predavanje će održati dr Goran Jeftić savetnik na institutu za krmno bilje u Kraljevu na temu"ULOGA MEDONOSNE PČELE U OPRAŠIVANJU POLJOPRIVREDNIH KULTURA  I POPRAVLJANE  PČELINJE PAŠE".
 
* Treće predavanje održaće Damjan Dačo Dramlic iz Lučana, početak predavanja 11h Dom kulture 19.03.2016.Tema predavanja"ODRŽAVANJE SNAŽNIH PČELINJIH ZAJEDNICA TOKOM GODINE"
 
*  I poslednje predavanje u ovom ciklusu zakazano je za 26.03.2016god,u 11h sala Doma kulture. Predavanje ce odrzati dr sci.vet.med.Kazimir Matović,tema predavanja je   Bolesti pčela i pčelinjeg legla i Dobra proizvođačka/pčelarska praksa i HACCP u pčelarstvu.
 
Pozivamo sve pčelare,poloprivredne proizvođače a naročito voćare i malinare, građane Opštine Prijepolje,naravno i pčelare iz ostalih gradova da prisustvuju   interesantnim  i veoma korisnim predavanjima.
 
                                                            Izvršni odbor Udruženja pčelara Prijepolje