Moved Permanently

The document has moved here.


Apache/2.0.63 (FreeBSD) PHP/4.4.9 Server at cloudns.at Port 80
Aktivnosti tokom leta 2015

Udruženje Pčelara Prijepolje

Aktivnosti tokom leta 2015

1.Udruzenje pcelara Prijepolje u toku leta ima, pored aktivne sezone medobranja,aktivnosti utvrdjene plalanom radaUdruzenja.

     Clanovi izvrsnog odbora su ovih dana izvrsili preseljenje u nove prostorije.Naime Opstina Prijepolje je ustupila Udruzenju pcelara prostorije u "Turistickoinformativnom centru" za smestaj linije za preradu voska i kancelariski prostor.Pored postojece opreme:linija za satne osnove sa autoklavom,dva mlina za mlevenje secera,mini mesaona za pogace,i kompletna kancelariska oprema,Udruzenje je kupilo novi manji savremeni autoklav a postojeci smo dali na prepravku za mesalicu za invertovanje secernog sirupa.  
      Druga aktivnost je organizovanje jednodnevnog izleta za svoje clanove.Izlet smo dogovorili 25 jula u Kamenoj gori(turisticko izletiste u blizini Prijepolja),Gost na druzenju ce biti uvazeni prof.dr Dragan Cirkovic iz N,Pazara.Clanovi Udruzenja o detaljima  ce biti obavesteni putem sms poruke.
      I jedna od najvaznijih aktivnosti je organizovanje izlozbe meda. Desetu jubilarnu izlozbu smo planirali za 8 avgust 2015 godine, plato Doma kulture Prijepolje.Ucesce na izlozbi mogu imati svi pcelari i proizvodjaci opreme za pcelarstvo iz Srbije i regiona.
 
                                                                     Predsednik Udruzenja 
                                                                          Mirsad Hodzic