Udruženje Pčelara Prijepolje

Prolećna predavanja za pčelare

Udruženje pčelara Prijepolje za svoje članove organizuje niz predavanja u prolečnom periodu 2017god.
Prvo predavanje će održati Miljko Šljivić,tema predavanja "PROLEĆNI RAZVOJ PČELINJIH ZAJEDNICA I PRIPREMA ISTIH ZA BAGREMOVU PAŠU"
Predavanje će se održati u "Domu kulture"Prijepolje u subotu 25.02.2017 god.početak predavanja je zakazan za 11h.

Obavestenje za nabavku rojeva

Udruzenje pcelara Prijepolje za svoje clanove organizuje nabavku rojeva na DB ramu.Rojevi su na 6 DB ramova 2rama legla+2 rama  polena+2 rama meda,isporuka rojeva do 01.06.2017,rok prijave 01.05.2017,cena roja 50Eura.Prijavu i uplatu mozete izvrsiti kod blagajnika udruzenja i u prodavnici pcelarske opreme kod Mustafe sehovica.

SVEČANA SEDNICA UDRUŽENJA PČELARA

Na redovnoj svečanoj sednici Udruženja pčelara koja je uz prisustvo brojnih gostiju održana danas, dodeljena su posebna priznanja najzaslužnijim pojedincima i ustanovama sa kojima je udruženje ostvarilo saradnju.

Pored članova Udruženja, сvečanoj sednici prisustvovali su predstavnici Saveza pčelarskih organizacija Srbije, udruženja pčelara iz Zlatiborskog okruga, kao i predstavnici udruženja iz Bijelog Polja, Pljevalja i Rudog sa kojima je Udruženje pčelara Prijepolje, kroz projekte prekogranične saradnje, ostvarilo izuzetnu saradnju.

Goste je pozdravio Mirsad Hodžić, predsednik Udruženja, nakon čega su istaknutim pojedincima i ustanovama dodeljena posebna priznanja Saveza pčelarskih organizacija Srbije i Udruženja pčelara iz Prijepolja.

Opširnije: SVEČANA SEDNICA UDRUŽENJA PČELARA

Obavestenje za clanove Udruzenja pcelara OPrijepolje Februar 2017

Obavestavaju se clanovi Udruzenja pcelara Prijepolje da preradu voska u satne osnove mogu vrsiti u pogonu udruzenja informacije na tel.0631908274.
Udruzenje pcelara Prijepolje u subotu 25.02.2017 organizuje predavanje iz oblasti pcelarstva,predavac Miljko Sljivic na temu "Prolecni razvoj pcelinjih zajednica i priprema za bagrmovu pasu".

U PRIJEPOLJU ODRŽANE DVE SKUPŠTINE

U utorak 27.12.2016 u Prijepolju su održane Skupština (svečana) Udruženja pčelara Prijepolje i izborna Skupština Asocijacije zlatiborskog okruga.
Mala sala Doma kulture Prijepolje bila je   baš mala da primi sve prisu
tne pčelare i goste.Pored prijepoljskih pčelara prisutni su bili predstavnici svih udruženja iz zlatiborskog okruga i udružanja iz Crne Gore  Bijelog polja ,Pljevalja i Bosne i Hercegovine Rudo,podpredsednik SPOS-a Bata Petrović i član izvršnog odbora SPOS-a Damjan Dramlić.

Opširnije: U PRIJEPOLJU ODRŽANE DVE SKUPŠTINE